Display Advertising

Wat is Display Advertising?

Display Advertising is hét ideale middel om uw doelgroep te bereiken buiten de zoekmachines om. Display Advertising zet u in op andermans website en is zeer geschikt voor naamsbekendheid en zichtbaarheid. U kunt uw huidige klanten gericht benaderen met banners, oriënterende zoekers terughalen of deze overtuigen om tot een aankoop over te gaan. Display advertising is veelzijdig in te zetten voor bedrijven uit iedere branche.

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Wat betekent Display Advertising voor mijn bedrijf?

Door Display Advertising in te zetten is het mogelijk om leden van uw doelgroep te bereiken wanneer zij zich op een andere website bevinden. Zodra uw bedrijf “top of mind” blijft in het overwegingsproces neemt de kans tot conversie toe! Zowel B2B als B2C bedrijven halen grote voordelen uit de visuele, tekstuele en interactieve display advertenties. Wilt u meer weten over Display Advertising en hoe Ontraction uw bedrijf “top of mind” maakt? Lees dan verder of neem contactmet ons op.

Display Advertising met Ontraction

Ontraction is een ervaren vormgever in digitale, visuele en interactieve elementen. Ontraction onderzoekt de volledige customer journey. Verder zoeken wij naar de cruciale momenten om “top of mind” te zijn of in de koopoverweging van uw doelgroep te blijven. Daarnaast analyseren wij data, waardoor uw budget zo efficiënt mogelijk besteed kan worden. Door te experimenten met doelgroepen en advertentievarianten zorgt Ontraction ervoor dat uw leads geconverteerd worden tot klanten. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.