Facebook marketing

Wat is Facebook marketing?

Facebook en Instagram zijn de grootste sociale mediakanalen in Nederland, waar dagelijks miljoenen mensen op actief zijn. Facebook heeft het stigma dat het voornamelijk door de jongere doelgroep gebruikt wordt, maar Facebook is tegenwoordig net zo populair bij de 50 plus groep. Facebook is een breed medium die via vele methodes inzetbaar is voor uw digitale doelen. Zo kunt u zakelijke leads genereren, branding/awareness creëren, kortingen promoten, website conversies uitlokken, winkelbezoeken genereren en nog veel meer.

Facebook-Advertising ontraction groningen

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Doelgroepen gericht benaderen

Doordat Facebook en Instagram alle sociale informatie van de gebruikers opslaat is het mogelijk voor marketeers om heel gericht op mensen met bepaalde interesses te adverteren. Door nauwe segmentatie op basis van geografie, demografie, interesses en interactie toe te passen, is zowel Facebook als Instagram een sterk kanaal om uw doelgroep te benaderen.

Facebook/Instagram Retargeting

Retargeting is het opnieuw benaderen van oude websitebezoekers en websiteverlaters. Deze doelgroep heeft door het bezoeken van uw website laten zien dat er interesse in uw product of dienst is, maar dat de klant nog niet overging tot aankoop. Door sociale Retargeting toe te passen zorgt Ontraction ervoor dat websiteverlaters alsnog tot aankoop overgaan. Lees hier meer over Remarketing via verschillende kanalen

Wilt u weten wat Ontraction en Digital Marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Digital Marketing Strategists.