Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Het tracken van data is een essentieel onderdeel van de hedendaagse marketing. Zonder de juiste data kan er geen gefundeerde beslissing genomen worden. Daarnaast worden optimalisaties doorgevoerd op basis van data. Met deze reden implementeert Ontraction alle Google Analytics codes voor uw bedrijf en richt het programma op de juiste manier in.

Lees verder of bel direct 050-2112723 voor meer informatie.

dashboard-google-analytics-sexy

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Voordelen van Google Analytics en data monitoring voor mijn bedrijf

Door een goede implementatie van Google Analytics is het mogelijk om constateringen te doen over de prestaties van de business op verschillende onderdelen. De bottlenecks zijn helder te meten en u krijgt ook extra informatie over de doelgroep. Komen er abrupte veranderingen in uw demografische gegevens? stijgt het bezoekersaantal? Hoe lang blijven bezoekers nou echt op uw website? Al deze informatie kan als basis dienen om de conversies met procenten te vergroten. Naast de bovengenoemde informatie zijn er nog veel meer voordelen uit te halen.

Benieuwd wat Ontraction voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek contact op of bel naar 050-2112723

Starten met Ontraction

Internet Marketing is voor elk bedrijf interessant. Wij onderzoeken waar het probleem ligt en zetten Digital Marketing in om het op te lossen! Vervolgens gaan wij na een introductiegesprek een globale strategie schetsen en deze communiceren naar de klant. Wanneer het tarief voor deze klus besproken is, wordt het in een pakketprijs gefactureerd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Verzekerd van excellente marketeers
Ontraction verzekert hoge kwaliteit Digital Marketing door alleen uiterst gecertificeerde marketeers aan het werk te zetten op de opdrachten van onze klanten. Ontraction heeft alle certificaten van de grootste tractiekanalen. De marketeers van Ontraction zijn maximaal gecertificeerd voor Google Adwords. Neem contact met ons op en leer uw toekomstige Ontraction Marketeer kennen.

Proefperiode en flexibele kosten
Ontraction werkt graag samen met de klant om de doelen te behalen. Wij willen alleen de beste resultaten afleveren en zijn dus ook overtuigd van onze kennis en ervaring. Met deze reden bieden wij bedrijven proefpakketten aan waarin het bedrijf een flexibele opzegtermijn krijgt.

Benieuwd naar uw proefpakket? Neem dan contact op of bel 050-2112723!