INTENSIEVE  EN PERSOONLIJKE COACHING


FLEXIBELE WERKPLEKKEN


GECERTIFICEERDE BEGELEIDERS

100%

DOORGROEI MOGELIJKHEID

FULL- OF PARTTIME
WERKEN
BIJ ONTRACTION

Ben jij gespecialiseerd op minimaal één online marketing kanaal? Ben jij de contentmanager of grafisch designer die niet aan ons team mag ontbreken? Wil jij een boost voor je carriere met doorgroeimogelijkheden?
Wij zoeken klantgerichte, ambitieuze, getalenteerde part- & fulltimers die nergens voor terugdeinzen. 
Ben jij deze persoon? Lees dan snel verder!

BESCHIKBARE VACATURES
PARTTIME / FULLTIME (1)

Bekijk de onderstaande vacature(s) en laat het ons weten als jij dé persoon voor de functie bent.

Staat jouw vacature hier niet tussen en ben jij dé persoon die niet aan ons team mag ontbreken? Doe dan een open via sollicitatie en stuur je CV en motivatie naar info@ontraction.nl.

Wij nemen binnen één week contact met je op!

Parttime - Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Over Ontraction:
Ontraction is een ondernemend, snelgroeiend marketingbureau, gevestigd in het mooie Groningen. Sinds 2016 laten wij bedrijven groeien en halen wij samen met de leukste opdrachtgevers het maximale uit online. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze specialisten die gezelligheid perfect weten te combineren met keihard werken. Wij werken als team en halen dagelijks het beste uit onszelf en uit Ontraction.


De functie commercieel medewerker binnendienst:

In de functie commercieel medewerker binnendienst ga jij kansen uitzoeken voor potentiele opdrachtgevers en deze telefonisch aan de ondernemer of marketingafdeling communiceren. Jij adviseert, inventariseert en plant waar nodig een persoonlijk gesprek in met jouw gesprekspartner.
Voordat je in deze functie aan de slag kan zal je een uitgebreide training krijgen op het gebied van online marketing en communicatie. Daarnaast ga je meekijken met onze huidige specialisten. Na een positieve beoordeling van de sollicitatie worden de trainingsmomenten direct ingepland, waarna jij klaargestoomd bent om samen met jouw team alle records te verbreken.

Jij:

  • Bent per direct beschikbaar voor minimaal 12 uur per week
  • Hebt affiniteit en ervaring met online
  • Beschikt over een winnaarsmentaliteit
  • Bent leergierig en enthousiast
  • Hebt ervaring met telefonische communicatie (in- of outbound)
  • Bent resultaatgericht

 

Ready for (ontr)action?

Is deze functie binnen een leuk, jong en inspirerend team jou op het lijf geschreven? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@ontraction.nl. Wij garanderen een terugkoppeling en eventuele uitnodiging binnen één week.