Remarketing

Wat is remarketing?

Display Advertising is hét ideale middel om uw doelgroep te bereiken buiten de zoekmachines om. Display Advertising zet u in op andermans website en is zeer geschikt voor naamsbekendheid en zichtbaarheid. U kunt uw huidige klanten gericht benaderen met banners, oriënterende zoekers terughalen of deze overtuigen om tot een aankoop over te gaan. Display advertising is veelzijdig in te zetten voor bedrijven uit iedere branche.

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Wat betekent Ontraction voor mijn Retargeting

Remarketing via E-mail Marketing is het benaderen van oude leads, websitebezoekers en klanten via de juiste email content. Ontraction zorgt er vervolgens voor dat deze doelgroep tot conversie overgaat, nadat zij uw website verlaten hebben. Ontraction maakt gebruik van innovatieve methodes om meer e-mailadressen uit uw webbezoeken te halen. Via deze leads en klanten zorgen wij ervoor dat het aantal bestellingen van de klant toeneemt en de mensen die nog niks hebben afgenomen hun eerste aankoop zullen doen.

Remarketing via Display Advertising

Net als met SEA (Display Marketing is een onderdeel van Adwords) kunnen budgetten laagdrempelig ingestoken worden. In overeenstemming met de opdrachtgever worden de de kosten per klik en de maandelijkse budgetten van te voren door Ontraction vastgesteld. Via Display Advertising benadert Ontraction uw doelgroep met de juiste content, op het juiste moment.

Remarketing via Social Media Advertising

Social Media Marketing is een snel groeiende vorm van marketing door de groei van het engagement met social media. Door bepaalde codes aan uw website toe te voegen is Ontraction in staat om uw websiteverlaters via Social Media opnieuw te benaderen. Door het hoge kennisniveau van Ontraction zijn wij in staat om de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste content te benaderen. Dit zorgt ervoor dat iedere websiteverlater gepersonaliseerde content te zien krijgt, waardoor uw doelgroep converteert via Social Media kanalen.

Remarketing via YouTube Advertising

YouTube is op dit moment de tweede, meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Hierdoor is YouTube een kanaal met veel potentie voor hedendaagse bedrijven. Het is de ideale omgeving om videocontent van uw bedrijf te delen met uw doelgroep. Daarnaast is YouTube is een zeer kansrijk kanaal, doordat u de doelgroep kunt benaderen wanneer ze juist niet op zoek zijn naar uw product of dienst. Remarketing via YouTube is zowel sterk voor branding en engagement als voor directe conversies.

Data rapportage en voortgang

Bij Ontraction stellen wij KPI’s altijd van te voren vast, zodat wij ons werk kritisch kunnen meten. Wij verschaffen zowel een maandelijkse als een “realtime” rapportage. Zo weten wij en de opdrachtgever precies welke resultaten behaald worden en hoeveel winst door onze activiteiten gerealiseerd wordt. Wij geloven in transparantie en delen de resultaten in “realtime”. Daarnaast ontvangen onze opdrachtgevers maandelijks een uitgebreide rapportage met daarin alle relevante informatie over de voorgaande campagnes.

Controleren en aannemen van andere Digital Marketing Partners?

Naast het volledig ontzorgen en consulteren is Ontraction ook de geschikte partner om de resultaten en kwaliteiten van uw huidige marketing afdeling te controleren. Dit kunnen interne medewerkers zijn of een extern Digital Marketing bureau. Ontraction adviseert onafhankelijk en beoordeelt kwaliteiten en zwaktepunten van uw huidige marketingsituatie. Blijkt de partner steken te laten vallen? Geen probleem, wij stellen uw specialisten op de hoogte van nieuwe kansen en zo is uw bedrijf ten alle tijden verzekerd van de beste resultaten.