Search Engine Advertising

Wat is SEA?

SEA is de tegenhanger van SEO en is de Engelse vertaling voor adverteren in zoekmachines. SEA is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel geworden van de Digital Marketing Mix. Door SEA in te zetten is het mogelijk om verkeer naar websites te trekken. Het voordeel van SEA is dat er niet betaald wordt per vertoning, maar per klik (uitgezonderd voor Display). Hierdoor is het kanaal flexibel, winstgevend inzetbaar voor het werven van nieuwe klanten en voor het vergroten van de naamsbekendheid.

search-engine-advertising

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Waarom is SEA (Google Adwords) interessant voor mijn bedrijf?

95% van de internet gebruikers start zijn browseractiviteiten met een zoekmachine, waarvan Google 90% marktaandeel in Nederland heeft. Mensen voeren gerichte termen in, waardoor de koopbehoefte of het probleemniveau van de klant goed vast te stellen is. U adverteert op zoektermen waarvan de kans groot is dat de lead converteert. Ontraction focust zich op de belangrijkste zoekwoorden voor de beste leads.

Budget: besteding en beheersing

Budgetten worden van te voren vastgesteld en kunnen zeer laagdrempelig ingestoken worden. Het doel van SEA is over het algemeen meer leads, omzet en daardoor ook winst. Wij stellen van te voren een gewenst rendement op, wat flexibel en beheersbaar is. Hierdoor heeft Ontraction altijd grip op de kosten en het resultaat.

Wat betekent Ontraction voor mijn SEA?

Ontraction voert de marketing activiteiten en processen vanuit de doelen van de klant. De biedingen, advertenties, experimenten en optimalisaties zijn allemaal in overeenstemming met de gestelde doelen. Ontraction is Google Partner, wat betekent dat Google Ontraction als capabele marketingpartner ziet. Dit is gebaseerd op certificering en prestaties. De certificeringsnormen binnen Ontraction zijn hoog, zodat de klant verzekerd is van een échte specialist. Op basis van marketingkennis en data wordt er alleen op de beste termen geboden. Hierdoor is uw bedrijf verzekerd van warme leads met een hoge conversiekans.

Weten wat Ontraction voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bel 050-2112723.

Zelf SEA uitvoeren met Ontraction aan de zijlijn

Er zijn bedrijven en ondernemers die liever zelf de SEA activiteiten uitvoeren. Andere bedrijven of ondernemers hebben juist behoefte aan een sparringpartner of een helpende hand op afstand. Ontraction ondersteunt deze ondernemers, marketingafdelingen en zelfs andere marketingbureaus bij het ontwikkelen van sterke SEA strategieën en optimalisaties. Daarnaast coachen en helpen wij uw bedrijf bij het behalen van de online doelen.

Wilt u meer weten over hoe Ontraction Digital Marketing afdelingen, processen en strategieën implementeert? Lees dan verder op marketing ondersteuning.

Data rapportage en voortgang

Bij Ontraction stellen wij de KPI’s altijd van te voren vast, zodat we ons werk accuraat kunnen meten en kritisch kunnen evalueren. Alle gegevens die voor u als klant relevant zijn kunnen op aanvraag worden gepresenteerd. Door de rapportages die wij maken weet u ten alle tijden wat er aan uw website gedaan wordt, hoe de resultaten zijn en of het strookt met de KPI’s die wij van te voren hebben vastgesteld. Aan de hand van deze rapportages kunnen nieuwe doelen en KPI’s opgesteld worden. Hierdoor blijft het een doorlopend optimalisatieproces.

Denkt u de marketing nog niet volledig op orde te hebben? Laat u adviseren door een Digital Strategist van Ontraction, zodat u weet hoe uw bedrijf kan groeien door middel van digital marketing.

Controleren en aannemen van andere Digital Marketing Partners?

Naast het volledig ontzorgen en consulteren is Ontraction ook de geschikte partner om de resultaten en kwaliteiten van uw huidige marketing afdeling te controleren. Dit kunnen interne medewerkers zijn of een extern Digital Marketing bureau. Ontraction adviseert onafhankelijk en beoordeelt kwaliteiten en zwaktepunten van uw huidige marketingsituatie. Blijkt uw partner steken te laten vallen? Geen probleem, wij stellen uw specialisten op de hoogte van nieuwe kansen en zo is uw bedrijf ten alle tijden verzekerd van de beste resultaten.