Search Engine Optimization

Wat is SEO?

SEO is de Engelstalige afkorting voor Search Engine Optimisation (zoekmachine optimalisatie). Door goede SEO op uw website toe te passen zorgt u er voor dat uw website op de juiste zoekwoorden wordt gevonden. Daarnaast kunt u door middel van content optimalisatie de posities binnen zoekmachines verbeteren. Wilt u hoger in Google en andere zoekmachines komen te staan, dan is SEO een zeer interessant tractie kanaal.

Wat is SEO

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Waarom SEO een interessant kanaal is voor uw bedrijf?

95% van de internet gebruikers start zijn browseractiviteiten met een zoekmachine, waarvan Google een marktaandeel van ongeveer 90% in Nederland heeft. De zoekvraag die een potentiële bezoeker invult is direct de indicatie van waar hij/zij naar opzoek is. Dit betekent dat de zoekvragen van uw doelgroep de belangrijkste woorden zijn om op te ranken. Als u beter gevonden wordt op deze belangrijke termen neemt het aantal warme leads, klanten en omzet toe. Daarnaast zijn dit ook nog eens gratis, warme leads die uw website bezoeken. De organische resultaten van zoekmachines zijn gratis, dit betekend dat u niet per klik hoeft te betalen, zoals bij de advertenties van Google en Bing. Doordat SEO gratis en potentieel verkeer oplevert is dit een noodzakelijk onderdeel voor de Digital Marketing strategie.

Wat betekent Ontraction voor mijn SEO?

Ontraction is het Digital Marketing bureau voor uw online vindbaarheid. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf vindbaar is op de zoektermen die het meest bijdragen aan het commerciële proces van uw bedrijf. Ontraction onderzoekt de huidige situatie, zoekwoorden en potentie. Hierdoor kan efficiënt ingespeeld worden op de huidige manco’s en kansen, voor meer online resultaat. Ontraction zorgt voor goede online vindbaarheid en ontzorgt u volledig. Als u online groei met uw bedrijf wilt doormaken, is Ontraction uw ideale partner!

Zelf SEO uitvoeren met de Ontraction SEO strategie?

Sommige bedrijven halen een groot financieel voordeel door SEO of Digital Marketing in-house uit te voeren. Daarentegen is het voor veel bedrijven lastig om de SEO strategie op een hoog niveau te hebben en te houden. Met deze reden treedt Ontraction ook op als strategist en consultant, zodat wij de beste processen, activiteiten en strategieën kunnen implementeren in uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om er achter te komen wat Ontraction voor u kan betekenen op het gebied van internetmarketing.

Technische SEO

Goed vindbaar worden in de zoekresultaten van Google komt neer op meerdere factoren, waar de technische staat van de website één van is. Ontraction ontwikkelt websites met goede code structuur en SEO bevorderende functies. Daarnaast is het ook mogelijk om bestaande sites technisch te optimaliseren.

Content optimalisatie

Goede online vindbaarheid valt en staat met de content op de website. Uiteraard is de tekst op uw website met commerciële redenen geschreven en kan daar niet veel aan worden veranderd. Ontraction is een sterke partner in het optimaliseren van de huidige content waardoor u zowel sterke commerciële teksten behoudt, maar daarbij ook van een goede online vindbaarheid profiteert.

Off Page SEO

Ontraction heeft een sterk content netwerk van meer dan 4000 partners waar wij wekelijks mee samenwerken om de beste resultaten te realiseren voor onze klanten. Wij zorgen er voor dat kwaliteitswebsites over uw bedrijf schrijven en praten, dit zorgt voor betere online vindbaarheid. Hoe meer er over uw bedrijf gesproken wordt op verschillende sites en Social Media, hoe populairder u bent in de ogen van zoekmachines.

Data rapportage en voortgang

Bij Ontraction stellen wij KPI’s altijd van te voren vast, zodat wij ons werk kritisch kunnen meten. Alle relevante gegevens worden gepresenteerd in een realtime rapportage, zodat u als klant ten alle tijden ziet hoe de campagnes lopen. Door de rapportages die wij maken weet u altijd wat er aan je website gedaan wordt, wat het resultaat was en of het strookt met de KPI’s die wij van te voren hebben vastgesteld. Kortom, transparantie is een must.

Controleren en aannemen van andere Digital Marketing Partners?

Naast het volledig ontzorgen en consulteren is Ontraction ook de geschikte partner om de resultaten en kwaliteiten van uw huidige marketing afdeling te controleren. Dit kunnen interne medewerkers zijn of een extern Digital Marketing bureau. Ontraction adviseert onafhankelijk en beoordeelt kwaliteiten en zwaktepunten van uw huidige marketingsituatie. Blijkt de partner steken te laten vallen? Geen probleem, wij stellen de specialisten op de hoogte van nieuwe kansen en zo is uw bedrijf ten alle tijden verzekerd van de beste resultaten.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op of bel 050-2112723.