Social Media Marketing

Wat is Social Media Marketing?

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Bijna iedereen, ongeacht de leeftijd, is actief op minimaal één social media kanaal. Hierdoor is de potentie van social media marketing voor iedere doelgroep erg groot. Social media kanalen bezitten waardevolle gegevens over de gebruikers, waardoor er gericht op alle soorten doelgroepen geadverteerd kan worden. Naast het adverteren op social media zijn ook organische posts noodzakelijk voor succes. Deze zorgen namelijk voor een frequente zichtbaarheid bij de huidige doelgroep, die al bewezen heeft geïnteresseerd te zijn in uw product of dienst.

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Wat betekent Ontraction voor mijn Social Media Marketing

Ontraction is gespecialiseerd in het koppelen van online doelgroepen en advertentievarianten aan concrete doelen van onze klanten. Als de Social Media Marketing ingestoken wordt op meer sales, richten wij hier een sterke advertentiecampagne op in. Als het de wens van de klant is om meer naamsbekendheid te creëren, dan zal hier de focus op komen te liggen. Naast adverteren is Ontraction ook de ideale partner voor het uitkristalliseren van een goede social media strategie waar oog is voor organische resultaten en advertentieberichten. Heb je nog geen social media profiel of weet je nog niet op welke social media kanalen jij het best actief kunt zijn? Geen probleem! Met onze expertise kiezen wij de juiste social media profielen uit, zodat we de potentiële doelgroepen gemakkelijker kunnen bereiken.

Social Media samenwerking starten met Ontraction

Kies er vandaag nog voor om samen met Ontraction aan jouw sociale presentatie te werken. Wij zullen eerst de problemen en/of doelstellingen in kaart brengen, om vervolgens een deskundig advies uit te brengen. Al onze marketingactiviteiten zijn in pakketvormen verwerkt, zodat er altijd helderheid is over de kosten van de campagne. Neem contact met ons op of laat je contactgegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek.