Youtube Advertising

Wat is Youtube Advertising?

YouTube Marketing is adverteren en daarnaast de organische vindbaarheid via de YouTube zoekmachine vergroten. YouTube Advertising is flexibel adverteren met video content. Met deze vorm van content kunt u leden uit uw doelgroep gericht aanspreken met leuke promoties en informatie, wanneer zij niet op zoek zijn naar uw product of dienst. YouTube Advertising is daarom ook erg interessant voor branding en awareness. Tevens is deze dienst goed inzetbaar om directe doelen te realiseren, zoals het verkopen van uw product of dienst. Ontraction zorgt ervoor dat uw promotievideo zowel organisch als geadverteerd de doelen van uw bedrijf behaalt.

Loop geen online leads mis!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Doelen behalen met video content

Via video content op YouTube is het mogelijk om directe conversies af te dwingen en awareness, branding en retentie te creëren. De juiste video aan de juiste persoon op het juiste moment vertonen is hierbij de key-factor. Afhankelijk van uw doelen zorgen wij ervoor dat de juiste video content ontwikkeld wordt. Ontraction is in staat om uw bedrijf volledig te ontzorgen van video content creatie en het gericht adverteren. Blijf “top of mind” bij uw doelgroep en laat u vrijblijvend adviseren door een online marketeer van Ontraction.

Flexibel adverteren

YouTube Advertising is een onderdeel van Adwords, wat als eigenschap heeft dat u hier flexibel mee kunt adverteren. In tegenstelling tot TV- en radioadvertenties hoeft u niet meer van te voren advertentieruimte in te kopen, maar kunt u te allen tijde gericht op basis van uw behoefte de hoogte van het budget en biedingen aanpassen. Daarnaast kunt u zelf bepalen wie u hiermee wel of niet wilt bereiken en kan de campagne ten alle tijden stopgezet worden.

Doelgroepen

Via YouTube Advertsing is het mogelijk om op basis van interesses, demografie, geografie en website bezoeken uw doelgroep te benaderen. Doordat Google doorlopend informatie verzamelt van iedere persoon die actief is op YouTube, is het mogelijk om al deze gegevens mee te nemen in de doelgroep keuze. Wij zorgen ervoor dat alleen de juiste doelgroep uw advertenties te zien krijgt.

Wilt u meer weten over YouTube Advertising en de manier waarop Ontraction dit toe kan passen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op of bel 050-2112723.